La Policia Local de Torredembarra amplia el parc mòbil amb dos turismes i una furgoneta d’atestats





La Policia Local de Torredembarra ha ampliat el seu parc mòbil amb la incorporació de tres vehicles. Concretament, es tracta de dos turismes Seat Altea XL i d’una furgoneta d’atestats – oficina mòbil. El regidor de Governació, Santiago Ardèvol, ha explicat que els vehicles compten amb el nou sistema de transmissions de la xarxa RESCAT de telecomunicacions d’emergències i seguretat de Catalunya que ha posat en marxa el Departament d’Interior de la Generalitat i estan equipats amb tecnologies avançades.

També ha agraït a Ambulàncies Santa Rosalia la donació de la furgoneta (amb motiu de la renovació de la flota d’aquesta empresa) que l’Ajuntament ha reformat i adaptat com a oficina d’atestats. Santiago Ardèvol ha explicat que l’ampliació del parc mòbil de la Policia Local és conseqüència de l’aposta de l’equip de govern per la seguretat ciutadana i que aquest nou equipament ajudarà a millorar l’eficàcia del cos policial.

Els nous vehicles comporten una despesa de 1.980 € mensuals a través d’un renting a 36 mesos i s’han invertit 5.000 euros en l’adaptació de la furgoneta.

Amb la incorporació d’aquests 3 vehicles, el parc mòbil de la Policia Local queda de la següent manera: 6 vehicles logotipats, 1 grua, 1 furgoneta d’atestats / oficina mòbil, 1 radar, 2 vehicles no logotipats i 9 motocicletes.