TALLER FAMILIAR: RECICLEM AMB LA MÚSICA


TALLER FAMILIAR: RECICLEM AMB LA MÚSICA

Has construït mai un violí amb utensilis de cuina?
Des de la Vil•la Museu Pau Casals us proposem  construir instruments musicals amb materials reciclats. És una manera divertida, de fer veure els nens com es poden recuperar materials de deixalles per aconseguir crear instruments i explorar les seves sonoritats. Descobrirem un  tubòfon, una Arpa Tubular un Contracubell  o un violí fet amb utensilis de cuina! En acabar la sessió  ens emportarem  l'instrument a casa, per tal de recordar quotidianament les possibilitats que tenen els materials que ens envolten.
El taller té una durada  d'hora i mitja  les tarifes són 4 euros adults i 2 euros els nens.  Les places són limitades  i s’ha de fer reserva prèvia al telèfon 902 10 5464 (Ext. 1)

El passat 15 de desembre, el  museu obtingué el certificat EMAS, que atorga la Generalitat  per a la implantació d'un Sistema de Gestió Ambiental en el funcionament de les seves instal•lacions i la conscienciació de l'entitat en preservar el medi ambient.  Amb aquest taller Reciclem amb la Música, es vol contribuir a una conscienciació de la necessitat de reutilizació dels materials que tenim més accessibles.
Per a més informació podeu consultar http://www.paucasals.org/ca/MUSEU-activitats/, trucar al 902105464 (ext.1).