Altafulla


La Creu Roja i l’Ajuntament d’Altafulla posaran en marxa un grup de voluntaris i un cicle de xerrades
D’altra banda, aquest dijous 1 de març a les 17h tindrà lloc a la sala de plens de l’Ajuntament la xerrada “Caminar amb sabates pròpies”
Dimecres, 29 de febrero de 2012. La Creu Roja Tarragona i les àrees d’Acció Social i Salut de l’Ajuntament d’Altafulla posaran en marxa un grup de voluntaris i voluntàries per tal de col·laborar en les necessitats del dia a dia del municipi. Seran responsables de la Creu Roja els encarregats d’explicar la nova proposta i de coordinar la creació d’aquest servei. Ho faran el proper dimarts 6 de març a les 17h a la Sala de Plens de l’Ajuntament, a través de la xerrada “Què és ser voluntari/a?”. Posteriorment, se celebrarà un Curs de Formació de Voluntaris/àries.
Cicle de xerrades durant el març
D’altra banda, L’Ajuntament d’Altafulla i la Creu Roja també encetaran aquest mes de març un Cicle de Xerrades Preventives de Salut i Benestar, adreçades a tot tipus de públic. Les conferències donaran el tret de sortida demà dijous 1 de març amb el col·loqui “Caminar amb sabates pròpies”, destinat al tracte igualitari, democràtic, i just de les dones en la societat actual. La segona, sota el títol “Estimar i ser estimat”, tindrà lloc el dijous dia 15 de març, i farà referència a les relacions afectives en la tercera edat. I la tercera i última sessió d’aquest primer cicle, “Salut i nutrició”, es desenvoluparà el dijous 29 de març entorn de la importància de l’alimentació en la gent gran. Totes les xerrades seran impartides per responsables de la Creu Roja, a partir de les 17h a la Sala de Plens de l’Ajuntament.
Per a més informació
Eva Martínez
Regidora d’Acció Social i Salut
606.92.72.87
Ajuntament d'Altafulla
Àrea de Comunicació i Publicacions
Telf. i fax: 977 65 29 23
Mòbil: 639 77 54 36
www.altafulla.cat