Altafulla.Curs Bàsic de Fotografia Digital


Una quinzena de persones participaran en el Curs Bàsic de Fotografia Digital que s'inicia aquest divendres 24 de febrer a Altafulla
El taller consisteix en l’aprenentatge de les bases teòriques i pràctiques d’aquesta modalitat fotogràfica
Un total de setze persones participaran aquest divendres 24 de febrer en la primera sessió del Curs Bàsic de Fotografia Digital, que anirà a càrrec del fotògraf professional Jean Segovia. El taller, que tindrà una durada de tres mesos, consisteix en l’aprenentatge de les bases teòriques i pràctiques d’aquesta modalitat fotogràfica, i va destinat a persones majors de 16 anys. Segons la regidora d'educació, Eva Martínez, "la resposta de la ciutadania ha estat molt positiva ja que hem exhaurit les places i encara tenim llista d'espera".
Les sessions tindran una durada de 30 hores que s’impartiran tots els divendres de dos quarts de sis a un quart de vuit de la tarda a l’Escola d’Adults d’Altafulla, al carrer Onze de Setembre, a l'Era de l'Esteve. Malgrat que les places ja s'ha exhaurit, l'Ajuntament d'Altafulla encara les manté obertes ja que probablement es tornarà a fer una segona edició. L'activitat està organitzada per la regidoria d'Educació de l'Ajuntament d'Altafulla que encapçala l'edil Eva Martínez.
Les persones interessades en participar-hi poden demanar més informació a l’Ajuntament, a través del telèfon 977 65 00 08, o mitjançant el correu electrònic mriambau @ altafulla.altanet.org. El preu d'inscripció és de 47,25 € per persona.