L’artista Orion Leim ha estat l’encarregat de decorar l’Oficina de Turisme de la plaça dels Vents, les dues casetes d’Adif de l’estació de ferrocarrils, i la caseta annexa a la rotonda del Pontet






 L’Ajuntament d’Altafulla ha posat en marxa un pla d’embelliment del municipi. El projecte consisteix en convertir les places, els carrers i els edificis en autèntics expositors d’art que facin més atractiva la vila, i afavoreixin en mantenir netes i polides les diferents zones del municipi.
A través de diferents pintures murals i grafits, l’artista Isaac Muñoz, conegut popularment com Orion Leim, ha estat l’encarregat de decorar l’Oficina de Turisme de la plaça dels Vents, les dues casetes d’Adif de l’estació de ferrocarrils, i la caseta annexa a la rotonda del Pontet. Aquesta mateixa setmana els treballs se centren en el pas soterrat dels càmpings Don Quijote i Santa Eulàlia, i en el pas soterrat del Camí del Prat.
L’artista ha escollit trets mariners i aspectes tradicionals, culturals, i folklòrics de la vila com a motiu principal de les seves obres. Els treballs són elaborats, principalment, amb pintura d’esprai i pintura plàstica.
El projecte neix després que l’artista ja s’encarregués per la passada Festa Major de la creació del mural artístic “Art al carrer” a l’exterior de la Biblioteca Municipal, en motiu de la celebració del seu 25è aniversari. Una primera fase que ara es completa amb l’ampliació d’aquest concepte d’art com a forma d’expressió i de canalització de sentiments i emocions a través de la pintura, i com a manera de descobrir nous talents.
Està previst que el projecte d’embelliment continuï en marxa, sempre i quan el consistori disposi de capacitat econòmica per dur-lo a terme. En cas que així sigui, els propers espais escollits serien l’Escola La Portalada, i una part important dels pilars de suport de l’estructura del pont elevat de l’estació de ferrocarrils; així com altres parets del municipi.