Roda de Barà


El documental “Expo-cançó. El somni d’una nit d’estiu” es projectarà a la Roca Foradada

El proper dissabte, 11 d’agost, a les deu de la nit, en el marc de les festes del Roc de Sant Gaietà, el documental, “Expo-cançó. El somni d’una nit d’estiu”, d’en Ricard Benimeli, tornarà a projectar-se, aquest cop al centre cívic la Roca Foradada. Aquest acte ofereix una segona oportunitat per visionar-lo a aquelles persones que no van poder assistir a la presentació oficial de la cinta el passat 2 de juny al Casino Municipal.
El documental realitza un recorregut des dels inicis del festival, el 25 d’agost de l’any ‘72, fins arribar a la seva catorzena edició al ‘85. Vint-i-set anys després Ricard Benimeli s’endinsa en un dels capítols més dolços de la història de Roda de Berà per descobrir, entre d’altres qüestions, com es va poder dur a terme un certamen d’aquestes característiques en un petit municipi de poc més de mil habitants, gràcies a l’important recolzament del periodista Luis del Olmo, i al treball i l’esforç del grup de persones que formaven el comitè organitzador.
L’Expo-cançó va aconseguir posar al mapa el municipi de Roda de Berà i va reportar moltes satisfaccions als rodencs. Durant els catorze anys en que es va celebrar va reunir més d’un centenar de grans artistes de la talla de Julio Iglesias, Raphael, Camilo Sesto, Rocío Jurado, Norma Duval, Joan Manel Serrat, Lluís Llach, Maria del Mar Bonet, Sara Montiel, Isabel Pantoja o Lola Flores.