La Policia Local d’Altafulla detecta un increment del 35% respecte el 2011 de denúncies per dur caducada la ITV



NOTA DE PREMSA

La Policia Local d’Altafulla detecta un increment del 35% respecte el 2011 de denúncies per dur caducada la ITV
Els agents han assistit aquest dijous a un curs de formació sobre la Inspecció Tècnica de Vehicles que ha reunit cossos d’arreu de la demarcació
Dijous, 29 de novembre de 2012. La Policia Local d’Altafulla ha detectat un increment del 35% de denúncies a conductors de vehicles que no duien vigent la ITV (Inspecció Tècnica de Vehicles). Són dades comparatives respecte al mateix període d’enguany al del 2011. Per la seva banda, la Policia Local d'Altafulla ha realitzat aquest dijous al matí un curs sobre la ITV, on a més del cos de seguretat altafullenc, també hi ha assistit agents d'altres cossos policials municipals com els de Tarragona, Salou, Torredembarra, Roda de Barà, Vendrell, Calafell, Barcelona i Montblanc. El curs de formació ha tingut lloc a la sala de plens de l’Ajuntament d’Altafulla.
El contingut del curs ha estat la formació quant a definicions i categories dels vehicles, masses i dimensions màximes; senyals en els vehicles, accessoris i utensilis que han de portar els vehicles i noves places de matriculació, així com també s'ha impartit la normativa sobre modificació del Reglament General de Vehicles, tipificacions de les reformes, entre d’altres. El curs ha estat impartit per Josep Cases, de l'empresa Iteuve Applus, com a cap de la zona de Tarragona i amb la col•laboració de Montse Palomar, cap d’ITV Tarragona.
El sotsinspector de la Policia Local d’Altafulla, Àngel Fernández, ha assegurat que “la formació en aquest àmbit és molt important, atès que d'entre altres qüestions ens permet observar el desgast de les  rodes, i fer un primer diagnòstic i establir les causes. Això és molt important en cas d'accident, però també ho és en els diferents controls que habitualment es realitzen atès que poden informar al conductor del problema que pateix”.
Per a més informació
Àngel Fernández
Sotsinspector de la Policia Local d'Altafulla
977.65.02.80