Altafulla: Concert en favor del poble saharauí





Mans per l’Acció Solidària i l’Ajuntament d’Altafulla organitzen un concert en favor del poble sahrauí
Tindrà lloc dissabte 9 de març al casal la Violeta a les 18h
Divendres, 8 de març de 2013. Des de "Mans per l'Acció Solidària" Altafulla i l'Ajuntament d'Altafulla s’organitza un concert solidari per ajudar al poble sahrauí en el marc del programa "Vacances en Pau" per tal de donar a conèixer la realitat del poble sahrauí que porta 35 anys vivint en un campament de refugiats, lluny de la seva terra.
El concert anirà a càrrec de músics i intèrprets altafullencs, com ara el musicòleg Toni Pla, director artístic d’Altafujazz; la cantant Danina Martínez, responsable de l’event, entre d’altres. Amb la projecció d'imatges dels campaments, combinades amb les cançons, es vol, des de l’organització, com apunta Danina Martínez, “sensibilitzar i donar a conèixer la realitat dels campaments sahrauís i conscienciar a la gent que es pot ajudar als nens sahrauís a partir del programa Vacances en Pau, acollint a casa seva un nen o nena sahrauí durant els dos mesos d'estiu”.
El concert serà el proper 9 de març al Casal de la Violeta a les 18:00h, l'entrada, com a donatiu, serà de 8€. El mateix dissabte també es farà la trobada de les famílies i de nens i nenes Saharauís, de tota Catalunya, del programa d'estudis de l'Associació Ulad El Mizna.