Altafulla: Día internacional de la Dona Treballadora


Un flashmob protagonitzarà el programa dedicat al Dia Internacional de la Dona Treballadora aquest divendres a Altafulla
La jornada acabarà amb una xerrada sobre microeconomia i despesa familiar, a càrrec de Grego Martín, presidenta d’Eprom
Dijous, 7 de març de 2013. Un flasmob protagonitzarà el programa dedicat al Dia Internacional de la Dona Treballadora (8 de març) que l’Àrea d’Acció Social, Ciutadania i Política d’Igualtat, que encapçala Eva Martínez, ha elaborat per aquest divendres a Altafulla. La jornada acabarà amb una xerrada sobre microeconomia i despesa familiar, a càrrec de Grego Martín, presidenta d’Eprom, Empresarias y Emprendedoras del mundo. Un flashmob és una acció organitzada en la qual un gran grup de persones es reuneix de sobte en un lloc públic, realitza alguna cosa inusual i després es dispersa ràpidament. En la major part dels casos, no tenen cap fi més que l'entreteniment, però poden convocar-se també amb finalitats reivindicatives. En aquest cas, reivindicarà el paper de la dona en la societat del segle XXI. <<...>> El programa compta amb aquest seguit d’activitats:
9:30 h. TE CALENT, organitzat per l’Ateneu de Dones d’Altafulla. Sala de Plens de l’Ajuntament.
10:00 h. LECTURA DEL MANIFEST DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA. Sala de Plens de l’Ajuntament.
18:30 h. LECTURA DEL MANIFEST DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA. Plaça del Pou. ESPEREM MOLTA PARTICIPACIÓ DE TOTS I TOTES!!!
18:45 h. BERENAR AMB PASTES, organitzat per AIDA (Associació Intercultural de Dones d’Altafulla). Plaça del Pou.
19:00 h. FLASHMOB. Plaça del Pou.
19:45 h. XERRADA “MICROECONOMIA I DESPESA FAMILIAR”, a càrrec de
Grego Martín, presidenta de Eprom, Empresarias y Emprendedoras
del mundo.
D’altra banda, el Pavelló Municipal d’Altafulla ofereix, des del passat dilluns 4 i fins aquest divendres 8 de març, una setmana de portes obertes en el marc de la V Setmana de la Igualtat: Dones i Esport 2013. Això vol dir que totes les dones i noies de més de 16 anys podran accedir lliurement a la sala de fitness i participar de les classes dirigides programades de manteniment i tonificació de forma gratuïta. L’horari serà de les 9h a les 13h i de les 16h a les 20h, i tenen com a principal objectiu incentivar i facilitar l’activitat física entre les dones; fomentar els hàbits saludables mitjançant l’activitat física, i donar a conèixer les instal·lacions i serveis del Poliesportiu Municipal d’Altafulla.
Us adjuntem programa d’activitats.
Per a més informació
Eva Martínez
Regidora d’Acció Social, Ciutadania, Polítiques d’Igualtat, Salut i Educació
606.92.72.87